Σε μία ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, κ. Τάκης Πετρόπουλος και η συνεργάτης του, κ. Έφη Ανδριοπούλου, ο εκπρόσωπος της βουλευτού Χριστίνας Αλεξοπούλου, κ. Αντωνόπουλος Τάκης, η εκπρόσωπος του βουλευτή Αχαΐας κ. Κωνσταντίνου Μάρκου κ. Σοφία Σιδέρη, ο Διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Πάτρας, κ. Μιχάλης Καραγεωργίου, ο Διευθυντής του 5ου ΕΠΑΛ κ. Βασίλης Μιχαλόπουλος, ο Υποδιευθυντής του 5ου ΕΠΑΛ κ. Γιάννης Στάης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου κ. Ελένη Λέκκα, καθώς και συνάδελφοι άλλων σχολείων.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας κ. Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του επικεντρώθηκε στον εκπαιδευτικό και στον κοινωνικό ρόλο των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Δ/νση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.