Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της καριέρας του, στην επαγγελματική πορεία που έχει χαράξει θα δώσει στις 29 Φεβρουαρίου στην Δανία, ο Πατρινός πυγμάχος Πάρης Σταυρόπουλος. 

Ο Πατρινός που συνεχίζει να προσπαθεί για το όνειρο, κάνοντας σημαντικά βήματα στην επαγγελματική πυγμαχία θα αγωνιστεί αυτή τη φορά στην πόλη Hall, κόντρα στον πρωταθλητή της Δανίας, Michael Nielsen.

Ο τελευταίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας του, είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει το ίδιο αήττητο ρεκόρ με τον Σταυρόπουλο 2-0. Ο αγώνας μεταξύ τους θα γίνει στα 58 κιλά και είναι προγραμματισμένος για έξι γύρους των 3 λεπτών. Ο Πάρης Σταυρόπουλος, δηλώνει έτοιμος για αυτό το μεγάλο παιχνίδι και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να το δείξει πάνω στο ρινγκ. 

Παρόλο που έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί (έναν χρόνο περίπου), δεν σταμάτησε όλο αυτό το διάστημα τις προπονήσεις και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που είχε ξεκινήσει με τις δυο νίκες του στην Βουλγαρία. Στόχος του, έτσι, είναι να κρατήσει «καθαρό» το ρεκόρ του και να προχωρήσει ακόμα πιο δυναμικά μέσα στην χρονιά.