"Η μυρωδιά του αχινού" είναι το μυθιστόρημα της δημοσιογράφου, Γιώτας Κοντογεωργοπούλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα και έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό. 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη στις 13 Φεβρουαρίου στο θέατρο "Επίκεντρο +" και η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: "Οι εκδόσεις Ωκεανίδα, το Γραφείον ποιήσεως και το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου- Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, παρουσιάζουν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το μυθιστόρημα της δημοσιογράφου  Γιώτας Κοντογεωργοπούλου «Η μυρωδιά του αχινού», στις 8 το βράδυ στο θέατρο Επίκεντρο+ (Νόρμαν 16 & Αγίου Διονυσίου, Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ποιητής-πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως και η Κρίστυ Κουνινιώτη, πολιτιστική συντάκτρια-μεταφράστρια. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ρούλα Κωστακοπούλου, κοινωνιολόγος-δημοσιογράφος η οποία θα διαβάσει και αποσπάσματα. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς με δικές του συνθέσεις έχει αναλάβει ο συνθέτης Γιώργος Δίπλας, ο οποίος θα διαβάσει επίσης αποσπάσματα από το βιβλίο.

Για τη βραδιά της παρουσίασης έχουν γραφτεί δύο τραγούδια σε στίχους Γιώτας Κοντογεωργοπούλου και μουσική Γιώργου Δίπλα. Θα τραγουδήσουν η Ελένη Αντωνίου και η Εβίτα Μίντζα".