Επιστροφή στην ενεργό δράση και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ για την Ακαδημία των Σπορ, όπου για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο στις 5:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ένας αγώνας ιδιαίτερης σημασίας για την Πατρινή ομάδα μιας και σε περίπτωση νίκης θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στα play-off ανόδου για την Α 1 εθνική κατηγορία ανδρών. Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από αυτό της αποχής από επίσημους αγώνες δύο εβδομάδες. Τώρα.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του συλλόγου Αλέξανδρος Μπεκιάρης τονίζει για την αναμέτρηση:

"Είναι ένας αγώνας ιδιαίτερης σημασίας για εμάς γιατί σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος θέτουμε τις βάσεις για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Η ομάδα του Λουτρακίου είναι αρκετά έμπειρη και προσκαλώ όλους τους φιλάθλους του αθλήματος να προσέλθουν το Σάββατο στο κουκούλι να μας ενισχύσουν και να παρακολουθήσουν έναν αγώνα, όπου και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για τον ίδιο σκοπό τη νίκη."

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ σχετικά με τις αναβολές των αγώνων υποδομών λόγω παράπλευρων εκδηλώσεων που γίνονται στο γυμναστήριο τονίζει.

"Ο σύλλογός μας 26 χρόνια τώρα χρησιμοποιεί ως έδρα του το κλειστό γυμναστήριο και συνεργάζεται άψογα με όσες διοικήσεις κι αν έχουν περάσει από το ΠΕΑΚ Πάτρας. Η παράλληλη πορεία μας βασίζεται (όπως χρόνια κάνουμε) στην αγαστή συνεργασία με υπαλλήλους και διοικήσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας προς όφελος της αθλητικής νεολαίας και μόνον. Η κατεύθυνση αυτή ακολουθείτε πίστα όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από το διάλογο, τη συνεργασία και την καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται οι λύσεις, ούτως ώστε όλοι να εξυπηρετούνται και πρωτίστως οι εκατοντάδες αθλητές όλων των αθλημάτων που κάνουν χρήση τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, ακόμη και το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, που σημειωτέον δεν φτάνει για να εξυπηρετήσει όλο τον όγκο των δραστηριοτήτων. Μαζί με την ομοσπονδία μας, τους αθλητές-τριες, γονείς, μέλη και τους εθελοντές μας ως άθλημα στηρίζουμε διαχρονικά όλες τις διοικήσεις πραγματοποιώντας παράλληλα μεγάλες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του, όπως αγώνες εθνικών ομάδων, τελικούς κυπέλλων Ελλάδος, τελικές φάσεις πρωταθλημάτων υποδομών, αγώνες κλιμακίων προ εθνικών ομάδων, κ.α. με πρόσφατο τα test event στους II παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες των τελικών φάσεων beach handball ανδρών – γυναικών όπου όλοι οι παραπάνω σύσσωμη στηρίξαμε."