Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι Αιγίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ», στο κέντρο “Περιγιάλι” στα Διγελιώτικα Αιγίου.

Την πίτα ευλόγησαν, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωακείμ Βενιανάκης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, τις θερμές ευχές του οποίου μετέφερε σε όλους για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, ευτυχία και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Συλλόγου, και ο πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Γρηγόρι.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημήτριος Μοιραλιώτης στο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργική χρονιά σε όλους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μέχρι πρότινος Πρόεδρο και νυν Ταμία του Συλλόγου Γρηγόρη Φαρμακόπουλο, για τον οποίο τόνισε ότι αφιέρωσε 25 ολόκληρα χρόνια, ένας μεγάλο κομμάτι της ζωής του, για τον Σύλλογό μας και το χωριό μας και συνεχίζει με το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος.

Την εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Πανοσιολογιότατο π. Ιωακείμ Βενιανάκη Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως μας και τον π. Χαράλαμπο Γκίκα, ο κ. Νικόλαος Παπανικολόπουλος Πρόεδρος του Συλλόγου Σαλμενίκο, συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου.

Ακολούθησε συνεστίαση, γλέντι και χορός.