Στην κάμερα του Μεσημέρι YES και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef αποκάλυψε πως η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής κατεύθυνε τις εντάσεις των παικτών ενώ υπήρχε προβληματισμός γύρω από τη χρήση όρου ριάλιτι από τους παίκτες, όπως αναφέρει το zappit.

“Το φετινό MasterChef δεν μου αρέσει πολύ γιατί έχει μπει πάρα πολύ, όχι απλά το ριάλιτι, ο πόνος. Από το λίγο που το είδα, κάθε άνθρωπος έχει και μια ιστορία που τη δείχνει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης Παπανικολάου. “Δεν ξέρω αν πλέον την ποδιά την παίρνεις από την μαγειρική σου ικανότητα ή από τον πόνο που έχεις να βγάλεις”.

“Σε εμάς υπήρχαν οι ίντριγκες αλλά πάνω από όλα ήταν ο διαγωνισμός. Έπρεπε να βγάλεις κάποιον για να επιβιώσεις εσύ. Είμαι σε δίλημμα, να μαγειρέψω ή να πω τον πόνο μου; Σαφώς και ο πόνος πουλάει περισσότερο” πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου πρόδωσε, ακόμα, πως “όταν στο δικό μας MasterChef αναφέραμε τη λέξη ριάλιτι, κατά λάθος, μας το έκοβαν και έλεγαν μαγειρικός διαγωνισμός. Υπήρχε βέβαια καθοδήγηση σε όλα τα παιδιά και δεν το λέω μόνο εγώ. Υπήρχε μια χειραγώγηση χωρίς όμως εμείς να την γνωρίζουμε. Ποτέ δεν είπε η παραγωγή να μαλώσει η Γωγώ με τον Τζώρτζη. Απλά έμπαιναν οι διχόνοιες. Ήταν στημένες οι δοκιμασίες για να μαλώνω με την Γωγώ”.