“Η τηλεόραση προέκυψε, ενώ δούλευα στο θέατρο, μέσω του Χάρη Ρώμα. Είναι πολύ φίλος και αγαπημένος μου άνθρωπος. Τότε με είχε προτείνει για το ρόλο της δασκάλας στο Καφέ της Χαράς αλλά ήμουν παντελώς άγνωστη. Βεβαίως, η Σοφία Μουτίδου ήταν ήδη γνωστή και καταπληκτική στο ρόλο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, να πω την αλήθεια, που δεν με πήρε. Μου το ανήγγειλε τη μέρα των γενεθλίων μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευτυχία Φαναριώτη μιλώντας την κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, όπως αναφέρει το zappit.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και την είσοδο της ίδιας στο νέο κύκλο.

“Μετά από κάποιο καιρό, ο Χάρης Ρώμας με ξαναπήρε τηλέφωνο για να επανορθώσει δίνοντας μου το ρόλο της Ρόδης που τραγουδούσε γιατί ερχόταν στα μαγαζιά που δούλευα και με άκουγε” συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Θα την δούμε όμως στο νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς; “Ελπίζω πως θα επιστρέψει η Ρόδη, πιστεύω πως θα επιστρέψει στο νέο Καφέ της Χαράς” πρόδωσε, επίσης, η Ευτυχία Φαναριώτη. “Δεν θέλω να την φανταστώ εγώ μετά από τόσα χρόνια γιατί ο Χάρης και η Άννα είναι τόσο ευφυείς και τόσο ευφάνταστοι σε ότι δημιουργούν που το αφήνω στα χέρια τους” απάντησε σχετικά η Ευτυχία Φαναριώτη.