Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του έρωτα, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν ετοιμάζεστε να βγάλατε "σπυριά" επειδή μισείτε αυτή τη γιορτή, είτε για λόγους ιδεολογίας, είτε επειδή είστε μόνος /η, είτε τέλος πάντων γιατί δεν σας έχει κάτσει καλά στο κεφάλι σας, μην ανησυχείτε. 

Το κύμα του anti valantine's day που τα τελευταία χρόνια έχει πυκνώσει σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχει κάνει την εμφάνισή του και στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μάλιστα, φέτος, το κύμα αυτό δείχνει να έχει μεγάλη δυναμική, με events και πάρτι που διοργανώνονται ειδικά για αυτή την μέρα, έτσι ώστε όλοι οι πολέμιοι του Αγίου Βαλεντίνου να είναι ενωμένοι και να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους, μπροστά από τους τόνους σοκολάτας, τις καρδούλες, τα δεκάδες μπαλόνια, τα χιλιάδες κουκλάκια σε σχήμα έρωτα και όλα αυτά τα... αηδιαστικά πράγματα που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Πάτρα, σε λίγες ώρες από τώρα.


Το πρώτο anti valantine's event θα γίνει από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και δηλώνει την αντίθεσή του σε αυτή την ημέρα με έμμεσο τρόπο. Δηλώνει πάρτι χωρισμένων που θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Eiffel Night Club και μάλιστα έχει ανέβει και σχετικό κάλεσμα στο facebook στο οποίο αναφέρονται τα εξής: 

"Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον πολυαγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Σε καταλαβαίνουμε ή καλύτερα σε νοιώθουμε..! Έλα και εσύ να παρτάρεις στο απόλυτο φοιτητικό event χωρισμένων. Μια βραδιά γεμάτη μουσικές, νταλγκάδες, καψούρα, πόνο, νοσταλγία, ζήλια και αγάπη, πολύ αγάπη..! Αυτή που χάσαμε αλλά και αυτή που ψάχνουμε!". 

Υπάρχουν όμως και άλλες προτάσεις, για τους αντί - Αγίους Βαλεντίνους. Το Bakouri Party στο More Steps Naja, σε ένα event που το όνομά του τα λέει όλα, καλώντας μας να πάμε κόντρα στο ρεύμα, κάνοντας στη σχετική πρόσκληση και ανάλυση της λέξης "μπάκουρας". "Αρχικά η λέξη "μπακούρι" είχε ουδέτερη έννοια και σήμαινε απλώς τον ανύπαντρο άντρα, τον εργένη.

Αργότερα, για ένα διάστημα, η λέξη απέκτησε και θετικές συνδηλώσεις - εννοούσε τον εκ πεποιθήσεως εργένη, αυτόν που δεν πιάνεται κορόιδο να παντρευτεί" αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρόσκληση, έτσι για να μαθαίνετε κιόλας, ενώ αντί για καρδούλες και ερωτικά αφροδισιακά ποτά θα προσφερθούν ειδικά για την περίσταση μπακουρό κοκτέιλ (δεν ξέρουμε από ότι είναι, μην μας ρωτάτε).

Και το καλύτερο από όλα το αφήσαμε για το τέλος, έτσι για να μην σας πάρει από κάτω και να κλείσετε αυτό το άρθρο με τόνους αισιοδοξίας. Μιλάμε ασφαλώς για το ειδικό event που θα γίνει παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στο Mods Club το οποίο απευθύνεται, όχι σε χωρισμένους, όχι σε μπάκουρες, αλλά σε... fuckers, γιατί υπάρχουν και αυτοί να ξέρετε που δεν γουστάρουν την ημέρα του φτερωτού θεού. 

Το πάρτι ονομάζεται One Night Stand και το δηλώνει στα ίσα. Είναι Anti Valentine's Day Party. 

Όπως και να έχει φέτος μην κλείσετε παντζούρια, παράθυρα και κλειδωθείτε σπίτι, όπως κάνατε τις άλλες χρονιές, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχουν και άλλοι σαν και σας, μην νιώσετε εξωγήινοι. Κάντε τη δική σας επανάσταση και ετοιμαστείτε να περάσετε καλά. Καλύτερα και από αυτούς τους αχρείους τους ερωτευμένους...