Θέλετε να γίνετε... englishmen και englishwomen στην Πάτρα;

Αν ναι εμείς σας έχουμε την λύση. Κι αν ο Sting με το αγαπημένο τραγούδι (englishman in new york) ακούγεται κάπως υποτονικός για το Πατρινό Καρναβάλι, μην ανησυχείτε. 

Το γκρουπ 124 να είναι καλά που ξέρει τον τρόπο για να μας ξεσηκώσει και να μας βάλει στον ρυθμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Όταν υπάρχουν τέτοιες υπέροχες στολές, με χρώματα, με φαντασία και καρναβαλική φινέτσα, σαν τους Λονδρέζους που μας προτείνει για φέτος το πλήρωμα 124, το Πατρινό Καρναβάλι αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα τόσο ως γιορτή, όσο και ως διοργάνωση. 


Το 124 έδειξε τα εχέγγυα του πέρυσι με τους Pop Art και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν, ως ένα γκρουπ αρμονικό σε όλα του και που έκανε αίσθηση στη νυχτερινή ποδαράτη, αλλά και στη παρέλαση της Κυριακής.

Φέτος το 124 μας καλεί να βάλουμε λίγο άρωμα... Αγγλίας στο καρναβάλι της Πάτρας, ρίχνοντας την αύρα και το στυλ του υπέροχου και πανέμορφου Λονδίνου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Και dears, μη πιείτε καφέ, take tea, αλλά μη νιώσετε και aliens δα -έτσι όπως σοφά μας τα έλεγε ο Sting- σε μία Πάτρα που όλοι θα ξεφαντώνουν. 

Βάλτε μόνο στη... τσαγιέρα -έτσι για να κρατούμε τα προσχήματα- ακόμα περισσότερο κέφι και διάθεση από ένα καρναβάλι που ξέρει να καινοτομεί και να πρωτοτυπεί. Όπως το φετινό "London"!