Η κωμική παιδική παράσταση «Οι μύτες το ΄σκασαν» από τη Θεατρική Ομάδα του 8ου Γυμνασίου Πάτρας θα εμφανιστεί την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Η Θεατρική Ομάδα του 8ου Γυμνασίου Πάτρας με στόχο την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, μέσα από τον πολιτισμό και τις δράσεις αλληλεγγύης, παρουσιάζει την συγκεκριμένη παράσταση, που βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Πατρινής συγγραφέως παραμυθιών Άννας Δενδρινού, σε διασκευή-σκηνοθεσία της εκπαιδευτικού Αθηνάς Καλλιμάνη.

Η όλη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών προγραμμάτων «Σκηνικοί πειραματισμοί και Θεατρομελωδίες» με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Αθηνά Καλλιμάνη, Ελένη Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρη Βενετή.

Μια παράσταση για παιδιά μεγάλα και μικρά (από 2 ετών), για την αξία της διαφορετικότητας και την εκτίμηση της ζωής που μας δωρίζεται με τη γέννησή μας, με άκρως χιουμοριστικό τρόπο. Μια παράσταση ενάντια στον εκφοβισμό (bullying). 

Η Θεατρική Ομάδα ευχαριστεί θερμά τον κουκλοποιό Γεράσιμο Μουρελάτο για τις χειροποίητες μάσκες που κατασκεύασε με τόσο μεράκι και τη Λένα Λάσπα που συνοδεύει την παράσταση με την κιθάρα της και τη φυσαρμόνικά της.

Το πλήρες πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:

Τρίτη 11-2

Ώρα: 9.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

Ώρα: 11.00 στο Θέατρο Μπάρρυ

Τετάρτη 12-2

Ώρα: 9.00 στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

Ώρα: 10.30 στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

Ώρα: 12.00 στο Δημοτικό Σχολείο Μπεγουλακίου