Χαμός γίνεται με τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (10-13/2) στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά»! Η Φανή, όταν μαθαίνει τα νέα για την Άννα, επιχειρεί να το σκάσει.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 62

Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα σπεύδουν στο τμήμα όπου ακούν κομμάτι από το τηλέφωνο της Άννας στην Άμεση Δράση, ενώ την ίδια στιγμή ο Σταύρος κι ο Θοδωρής ψάχνουν στο δάσος για να τη βρουν πριν από την αστυνομία. Η Ειρήνη επιστρέφει από τη Γαλλία και ζει ξανά το ίδιο σκηνικό αναμονής με την μητέρα τους εξαφανισμένη. Ο Ηλίας συγκρούεται με τον Κωνσταντίνο καθώς του δηλώνει ότι πλέον, με το νέο δεδομένο, θα διεκδικήσει ότι του ανήκει. Η Φανή, όταν μαθαίνει τα νέα για την Άννα, επιχειρεί να το σκάσει. Η αστυνομία ξεκινά έρευνες για να βρει την Άννα, ωστόσο αυτή παραμένει άφαντη.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 63

Με το άκουσμα των πολλαπλών πυροβολισμών στο δάσος, ο Αποστόλης σπεύδει προς το ερειπωμένο σπίτι όπου όμως δεν βρίσκει τίποτα παρά μόνο τον ετοιμοθάνατο Παράσχο. Ο Σταύρος και η γυναίκα του, ενώ προσπαθούν να καταστρώσουν νέο σχέδιο, καλούνται ξανά στο τμήμα για να δώσουν επαναληπτική κατάθεση. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος και ο Τόνι επισκέπτονται τον ιατροδικαστή που είχε κάνει την εξέταση της σωρού της Άννας. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Φανή προτείνοντάς της περισσότερα χρήματα, ενώ ο Ηλίας περιμένει τα αποτέλεσμα του τεστ DNA. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα ζητάει τη συμβουλή τη Χρήστου για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 64

Ο Θοδωρής προτρέπει την Φανή να φύγει από το σπίτι του Δούκα καθώς η αστυνομία έχει πιάσει τον Σταύρο και δεν ξέρει κανείς τους τι θα γίνει. Ο Χρήστος, στην προσπάθεια του να βρει την Άννα στο χωριό, γνωρίζεται με τον Δημήτρη και μαθαίνει την ταυτότητα του. Αφού ο Ηλίας μάθει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, είναι έτοιμος να αντιδράσει υπερβολικά, αλλά η Κατερίνα επεμβαίνει και τον συγκρατεί. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα λέει στον Δημήτρη ότι σκέφτεται να πει στην οικογένεια της ότι, ο Δημήτρης, είναι γιος της.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 65

Το βίντεο της Άννας αναγκάζει τον Κωνσταντίνο να καλύψει τη Φανή στην αστυνομία και να συμμορφωθεί με αυτά που θέλουν οι απαγωγείς. Ο Γιώργος βρίσκει έναν τρόπο να πιέσει περισσότερο τον Σταύρο και τη Βαγγελιώ για να ομολογήσουν, ενώ την ίδια στιγμή κάποιος άγνωστος στέλνει στην αστυνομία και στους συγγενείς νέο βίντεο της Άννας, σπέρνοντας τον πανικό. Στο μεταξύ ο Ηλίας επιχειρεί να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική του μητέρα.