Πλούσιο θέαμα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πρωί της Κυριακής, όσοι βρέθηκαν στην Πλαζ της Πάτρας.

Εκεί, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα παιχνίδια πλατείας του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, καρναβαλιστές και μη, μία μέρα διασκέδασης.

Τα πληρώματα που συμμετέχουν στον Κρυμμένο Θησαυρό, διαγωνίστηκαν σε πέντε παιχνίδια της φάσης πλατείας «Τσα πρρρρρ», ενώ οι επισκέπτες που παρακολούθησαν τα δρώμενα, είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Στην ξεχωριστή γιορτή, που ομόρφυνε το πρωινό πολλών Πατρινών, έκανε την εμφάνισή της, η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 Μαρία Κυριακοπούλου, αλλά και η Μαρία Αγουρίδη, που είδαμε φέτος στο ρόλο του τελάλη. Φυσικά, εκεί βρέθηκε και η Ήρα Κουρή, πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού και ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης.


Μαρία Αγουρίδη, Ήρα Κουρή, Μαρία Κυριακοπούλου

Μαρία Αγουρίδη, Ήρα Κουρή, Μαρία Κυριακοπούλου

Μία Κυριακή στην Πλαζ, γεμάτη… Καρναβάλι! (φωτο)

Τη δική της πινελιά στο event, έβαλε η μασκότ.

Η εκδήλωση είχε παλμό και κέφι, ενώ πραγματοποιήθηκε συναυλία του συγκροτήματος Trashformers, το οποίο παρουσίασε ένα live show με χορευτικά και τραγούδι, προσφέροντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα βγαλμένο από τα 80s-90s-00s! 

Τέλος, παιδιά και ενήλικες γνώρισαν την ιστιοπλοΐα μέσα από μια δράση-έκπληξη.

Το patrasevents.gr, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Πλαζ, καταγράφοντας την καρναβαλική τρέλα που χαρακτηρίζει τους Πατρινούς.

Δείτε φωτογραφίες:


Η μασκότ με την Ήρα Κουρή