Θα περάσει από όλες τις δραματικές σχολές, καθώς όπως παραδέχτηκε τσακωνόταν με όλους τους δασκάλους του.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη δραματική σχολή που τελείωσε, για τη γνωριμία του με τον Τσιτσάνη και για τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για εκείνον.

«Ήταν επτά τον αριθμό το 1973. Τσακωνόμουν με τους δασκάλους και έφευγα. Σαν άτομο, δεν υπήρχε περίπτωση να ενταχθώ εύκολα κάπου. Τελικά, τελείωσα την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη. Εκείνη την περίοδο γνώρισα και τον Βασίλη Τσιτσάνη. Αισθανόμουν πως ο Τσιτσάνης ήταν ένας πολύ κοντά μακρινός μου άνθρωπος. Είχε ένα περίεργο βλέμμα, σχεδόν αφηρημένο, αν και δεν ήταν καθόλου αφηρημένος. Ήταν συνεχώς παρών, απλώς δεν ήθελε να σε αγχώνει με την παρουσία του. Πολύ ευγενής άνθρωπος και πολύ σημαντικός στη ζωή μου. Εμαθα πολλά πράγματα από εκείνον» είπε ο ηθοποιός στο People.

Άραγε οι άνθρωποι που συνάντησε τον καθόρισαν και έπαιξαν ρόλο για τις επιλογές στη μετέπειτα ζωή του;

«Η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που με γοήτευε, αλλά και το γεγονός ότι η δημοσιότητα που είχαν κάποιοι άνθρωποι που γνώρισα δεν τους καθιστούσε απόμακρους απέναντι μου».

Το 1986, και σε ηλικία μόλις 29 ετών, ιδρύει τη δική του θεατρική ομάδα, το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, ένα δύσκολο εγχείρημα για την εποχή. 

«Αρκετοί τότε μιλούσαν αρνητικά για μένα. Υπήρχε ένας επιθετικός προσδιορισμός. Με θεωρούσαν επηρμένο. Στην ουσία δεν μπορούσαν να δεχτούν το πώς τόλμησα να κάνω δικό μου θίασο τόσο μικρός».

Έχουν περάσει σαράντα τρία ολόκληρα χρόνια από την πρώτη του θεατρική παράσταση ως επαγγελματία ηθοποιού, άραγε να έχουν γραφτεί ανακρίβειες για εκείνον;

«Εχουν γραφτεί άπειρες ανακρίβειες για μένα. Και έχω αντιδράσει με όλους τους τρόπους. Έχω τσακωθεί άσχημα με αρκετούς παπαράτσι που ήθελαν να με βγάλουν φωτογραφία παρά τη θέληση μου. Κάποια στιγμή, έφτασα να σνομπάρω επιδεικτικά ό,τι είχε να κάνει με τη δημοσιότητα. Από ένα σημείο και μετά, όμως, κατάλαβα πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι», είπε ο Γιώργος Κιμούλης.