Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την κατάσταση στον χώρο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ήταν ειλικρινής.

Ο παρουσιαστής του Deal, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα όσα έχει διδαχθεί από την δουλειά του στη μικρή οθόνη, για τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, αλλά και για όσα έχει κερδίσει.

-Τι σας έχει διδάξει η ΤV;

«Το μέτρο. Ενώ μπήκα στην Τν με μεγάλο ενθουσιασμό και στη ζωή μου αλλά και στον τρόπο που δουλεύω, παρ' όλα αυτά, με έχει μάθει να λειτουργώ με μέτρο. Να μην παίρνω αποφάσεις όταν εκνευρίζομαι ή όταν παραείμαι χαρούμενος. Χρειάζεται μέτρο για να μη σε βαριούνται οι τηλεθεατές. Για να σου έχουν εμπιστοσύνη.

-Σας λείπουν οι εκπομπές δρόμου;

Είναι ένα κομμάτι πάντα στο μυαλό μου: Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα. Βγήκα στο δρόμο κι έκανα εκπομπή γιατί το γούσταρα πολύ. Δεν το έκανα μόνο από ανάγκη για δουλειά. Μου χρωμάτισε τη ζωή, δίνοντας μου αληθινό ορίζοντα. Έχω πάντα διάθεση να βγω ξανά στο δρόμο.

-Η δουλειά τι σας έχει προσφέρει, πέραν της αναγνωρισιμότητας και των οικονομι­κών απολαβών;

Θα πω τα τετριμμένα: συγκινήσεις, πολύ ωραίες στιγμές με άφθονο γέλιο, αλλά και απογοητεύσεις. Μου έμαθε τι θα πει επιτυ­χία, αλλά και αποτυχία, νίκη και ήττα, πόσο ψύχραιμος πρέπει να είσαι και στα δύο. Πώς είναι να πέφτεις και μετά να σηκώνεσαι. Πώς τα ψέματα, σε αυτόν το χώρο, ταξιδεύ­ουν πολύ πιο γρήγορα από την αλήθεια.

Πηγή: Τηλεθεατής