Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

Τα πράγματα για τη Μελίνα φαίνονται να πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο, καθώς ο Μάνος συνεχίζει να μη θέλει να έχει σχέση μαζί της, ενώ και το σχέδιο με την επένδυση-απάτη κινδυνεύει να ναυαγήσει. μετά το πάγωμα των λογαριασμών της Μόνικας.

Έτσι, αποφασίζει να στραφεί στον τρίτο νικητή του λαχνού, τη Δάφνη, αλλά μέσω του Αλέξη με τον οποίο η σχέση τους έχει ξεκινήσει στραβά. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της; Παράλληλα, ο Σωτήρης αρχίζει να βγάζει έναν κακό εαυτό, που τον φέρνει σε σύγκρουση με τη Χριστίνα, ενώ μια πρόταση που θα της κάνει για τα χρήματα του λαχνού θα φέρει την κατάσταση στα άκρα. Την ίδια ώρα, η Δάφνη υποδέχεται τον Πέτρο, που επιστρέφει, και ο Αλέξης βρίσκει ακόμα έναν «εχθρό», αφού ο Πέτρος δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη.

Η Μόνικα βάλλεται από παντού, καθώς λαμβάνει κι ένα απειλητικό σημείωμα μαζί με μια βιντεοκασέτα απ’ το ένοχο παρελθόν της, ενώ ο Βρανάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τον Μουρούνα.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

Ο Μουρούνας έχει στριμώξει πολύ τον Βρανά, που αντιδράει, την ώρα που η Μόνικα ζει υπό την απειλή του εξευτελιστικού βίντεο από το παρελθόν της και πρέπει να βρει τα λεφτά να πληρώσει, ώστε να το καταστρέψουν. Ποιος είναι, όμως, πίσω από αυτόν τον εκβιασμό;

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος φεύγει από το σπίτι της Μόνικας, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να τον σταματήσει, ενώ ο Αλέξης δεν τα πάει καθόλου καλά με τη Μελίνα, που προσπαθεί να τον πείσει για την αγορά της έκτασης-φιλέτο.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Δάφνη προχωρά στην πραγματοποίηση του ονείρου της με τον χώρο που θα βοηθάει τους συνανθρώπους της με προβλήματα, ενώ η Βενετία βάζει φιτιλιές στον Σωτήρη για ένα πελάτη που φλερτάρει την κόρη της και τον οδηγεί στο να βγάλει τη ζήλια του  απέναντι στη Χριστίνα.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Η ερωτική εξομολόγηση του Μουρούνα κάνει έξαλλη τη Μόνικα, ειδικά όταν της αποκαλύπτει ότι σκοπός του είναι να πάρει από τον Βρανά και την εταιρία και τη γυναίκα του! Η Σμαράγδα, μετά από προτροπή του Νικόλα, δεν αφήνει τον Μάνο να φύγει απ’ το σπίτι κι εκείνος της ζητάει να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αρχίζει να πείθεται πως η επένδυση που προτείνει η Μελίνα έχει ενδιαφέρον, αλλά ο Πέτρος είναι αρνητικός με τον Βρανά και το γεγονός πως η Δάφνη παίρνει το μέρος του, δυναμιτίζει πολύ την ατμόσφαιρα. Ο Σωτήρης συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη Μελίνα ως μοχλό, για να προκαλέσει τη ζήλια της Χριστίνας, η οποία, με τη στάση του Σωτήρη, παίρνει μια απόφαση για το ένα εκατομμύριο των Μπούμπληδων που βρίσκεται κλειστό στην τράπεζα.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Ο Μάνος είναι πολύ κοντά στο να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, ενώ ο Θεοχάρης τα φτιάχνει με την Ξένια! Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται από τον οργανισμό του λαχνού και εκείνη μαζί με τον Βρανά κάνει ό,τι μπορεί, για να πείσουν τους υπεύθυνους πως το βίντεο που τους έδωσε η Ξένια είναι πλαστό!

Η Χριστίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά του Σωτήρη, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να επενδύσει στην πρόταση της Μελίνας.

Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να κάνει το ίδιο, όταν ένα περίεργο σημείωμα, που υπόσχεται να της πει αλήθειες για τον άντρα που έχει δίπλα της, τον αποσυντονίζει. Ποιος είναι τελικά ο μυστηριωδώς εξαφανισμένος πατέρας της Δάφνης και τι σχέση μπορεί να έχει μαζί του ο Μπάμπης Μουρούνας;

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Η κόντρα του Μάνου και της Μελίνας φτάνει στα άκρα, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση, κάτι που θα προκαλέσει την οργή του Μάνου. Παράλληλα, ο Σωτήρης ανακοινώνει στη Χριστίνα ότι θα επενδύσει το ένα εκατομμύριο που έχουν κλειστό στην τράπεζα στο σχέδιο της Μελίνας, ενώ η Βενετία ζητάει επιτακτικά την παρουσία του Σωτήρη στο σπίτι, προκειμένου να βοηθήσει τον Θεοχάρη στα ερωτικά του.

Ο Πέτρος κι η Μυρτώ δεν καταφέρνουν να συναντήσουν τον μυστηριώδη άντρα που απειλεί να ξεσκεπάσει τα ψέματα του Αλέξη, την ώρα που η Δάφνη συγκινείται απ’ τον Μουρούνα που της παρουσιάζεται ως φίλος του εξαφανισμένου πατέρα της, ενώ την πείθει να προχωρήσει στην επένδυση της Μελίνας. Παράλληλα, ένας επικίνδυνος άντρας θα επισκεφθεί το σπίτι του Αλέξη, με στόχο… τον Φοίβο, ενώ την ίδια στιγμή, η Μόνικα θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του Μουρούνα, που έχει να κάνει με μια... εξαφάνιση.