Η νέα μόδα του Πατρινού Καρναβαλιού λέγεται Carnival Challenge 2020 και είναι αυτό ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την τρέλα που έχουν οι Πατρινοί για το καρναβάλι και ειδικότερα οι καρναβαλιστές που βγαίνουν χρόνια μαζί, στο ίδιο πλήρωμα, στην ίδια παρέα. 

Γιατί για τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού, αυτά που προσφέρουν το καλλιτεχνικό πνεύμα της όλης διοργάνωσης, που δημιουργούν, που τρέχουν που παίζουν και εμπνέονται το καρναβάλι είναι πάνω από όλα παρέα. Τρελή παρέα. Τόσο τρελή που πλέον έχουν εφαρμόσει μια νέα μόδα μέσω των social media και της τεχνολογίας, με το ένα να προκαλεί το άλλο. 

Ντύνεται έτσι η κάθε παρέα, το κάθε πλήρωμα, με το δικό της ύφος και στυλ και ξεκινούν να χορεύουν ένα καρναβαλικό τραγούδι ή κάτι παρόμοιο, προκαλώντας στο τέλος ένα άλλο που έχουν βάλει στο μάτι. Το όλο σκηνικό είναι οπτικοακουστικό και η κάθε χορογραφία γυρίζεται σε βίντεο, έτσι ώστε η πρόκληση να είναι ακόμα πιο ζωντανή. Τα γυρίσματα γίνονται σε σπίτια ή σε κάποιο χώρο του κάθε πληρώματος. 

Το πλήρωμα που προκαλείται, είναι υποχρεωμένο άτυπα, να απαντήσει και με την σειρά του αυτό, να προκαλέσει κάποιο άλλο. Καταλαβαίνει κανείς έτσι ότι τα βίντεο που έχουν ανέβει στο fan page του κάθε πληρώματος, τις τελευταίες ημέρες, είναι κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικά και προκαλούν (και αυτά με τη σειρά τους) άφθονο γέλιο. 

Δεν κυκλοφορούν όμως και τόσο, ούτε γίνονται shares από όλα τα πληρώματα αφού ο όλος άτυπος διαγωνισμός γίνεται μεταξύ τους και ασφαλώς δεν είναι για να τα βλέπουν και πολλοί, καθώς οι αμφιέσεις για ορισμένες περιπτώσεις είναι εντελώς ανατρεπτικές. Κάποια βέβαια από τα βίντεο challenge των πληρωμάτων έχουν ολόκληρα σενάρια πίσω τους και σίγουρα αν παίζονταν σε τηλεοπτικές εκπομπές θα γινόταν χαμός. 

Και από ότι μαθαίνουμε ορισμένα το σκέφτονται. Όπως και να έχει το Carnival Challenge που έκανε την εμφάνιση του στο φετινό καρναβάλι για να σπάσει τον "πάγο", αποδεικνύει την αγάπη όλων αυτών των παιδιών για το καρναβάλι και ότι όλα τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού μαζί, αποτελούν μία μεγάλη τρελή παρέα.