Σίγουρα θα σας έχει κάνει εντύπωση, αν έχετε κατέβει στο κέντρο της Πάτρας, τις τελευταίες ημέρες, η μουσική που ακούγεται από τα ηχεία του Δήμου. 

Είναι καρναβαλική μεν, αλλά θα λέγαμε ότι είναι αρκετά πιο ξεσηκωτική, ατμοσφαιρική και σε βάζει απευθείας στο πνεύμα του καρναβαλιού. Αυτό δεν το λέμε εμείς, μας το έλεγαν και καταστηματάρχες του κέντρου που ακούγοντας την ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν να χορεύουν μες στα μαγαζιά τους! 

Υπερβολή; Καθόλου. Λίγη διάθεση και λίγο κέφι θέλει, με τέτοια μουσική και με έναν κόσμο σαν αυτό της Πάτρας που διψάει για καρναβάλι. Το ψάξαμε λοιπόν το όλο θέμα. Πράγματι, σύμφωνα με πηγές του patrasevents.gr, η μουσική πλατφόρμα των καρναβαλικών τραγουδιών που θα ακούμε από εδώ και στο εξής στους δρόμους της Πάτρας, ανανεώθηκε ριζικά. 

Μπήκαν και άλλα τραγούδια που δεν υπήρχαν πριν. Τη μουσική σκαλέτα του προγράμματος, όπως μάθαμε, έφτιαξε ο γνωστός Πατρινός dj και λάτρης του καρναβαλιού της Πάτρας, Τάκης Αγγελόπουλος. Όσο πλησιάζουμε προς τη μεγάλη γιορτή τόσο θα ανεβαίνουν και οι ρυθμοί της μουσικής στους δρόμους της Πάτρας για μπαίνουμε ολοένα και περισσότερο στο κλίμα.

Αν και πλέον ο δρόμος αυτός έχει ξεκινήσει και με τέτοια μουσική, όχι μόνο δεν έχει επιστροφή, αλλά θα φτάσουμε έως το τέρμα του καρναβαλιού χορεύοντας. Και κάτι τελευταίο: Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασίσει ο Καρναβαλικός Οργανισμούς τα ονόματα των djs που θα παίξουν στην παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών και στις δύο παρελάσεις των μεγάλων που ακολουθούν.