Την τελευταία καρναβαλοΠαρασκευή το πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας σε συνεργασία με τη σχολή Περί χορού: "Εμμέλεια"

Μια ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στο αποκριάτικο πάρτι της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί 28 Φεβρουαρίου, την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς σε συνεργασία φέτος με τη σχολή Περί χορού: "Εμμέλεια" που στεγάζεται Μιαούλη 48 στο κέντρο της Πάτρας όπου θα γίνει και ο χορός.

Οι κρατήσεις θέσεων-προσκλήσεων έχουν αρχίσει από τη γραμματεία της οργάνωσης που λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή στο νέο πολυχώρο της οργάνωσης Καραϊσκάκη 153 (ισόγειο) μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου. Για την προμήθειά τους -θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου χώρου- καθώς και για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 ή στο [email protected]

Η μουσική με ακούσματα latin, disco, rock, techno, reggae, rock n roll και tango από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 ’90 και 00, από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο θα μας κάνει να λικνιστούμε από τις 10μμ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Eντυπωσιακές εμφανίσεις, aξεσουάρ και μάσκες, σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, κλάξον, σημαίες, φρου φρου όλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας και μαζί το κέφι, ο χορός, τα πειράγματα η διάθεση για μια βραδιά ανεμελιάς και διασκέδασης.

 Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η βραδιά διασκέδασης θα είναι απαλλαγμένη από παράγωγα καπνίσματος - οι φίλοι καπνιστές θα μπορούν να χαρούν τη συνήθειά τους στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

 Η σχολή Αργεντίνικου τάνγκο "Περί Χορού Εμμέλεια" με την οποία συνεργάζεται για το πάρτι η Κοινο_Τοπία δραστηριοποιείται στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιφέρεια με συνδυασμένες δράσεις και συνέργειες για πάνω από 15 χρόνια διοργανώνοντας εβδομαδιαίες βραδιές χορού με Αργεντίνικο Τάνγκο (Milongas) και πρακτική εξάσκηση για εμπέδωση των μαθημάτων-σεμιναρίων (Practicas) με στόχο τη βελτίωση/ανάπτυξη της χορευτικής ικανότητας και διάδοση του εν λόγω χορού.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει εντάξει και τμήμα Λάτιν χορών (Salsa-Bachata). Έχει στηρίξει φιλανθρωπικές δραστηριότητες και διοργανώσει εκδρομές με αφετηρία το tango.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έχει οργανώσει στην Πάτρα 16 φεστιβάλ κάτω από το διακριτικό τίτλο TANGO FIESTA PATRAS καθώς και 3 μεγάλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις, με tango, πρόζα και τη συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας.