Με τον ίλιγγο, ένα σύμπτωμα που σχετίζεται το αυτί, το κέντρο ισορροπίας και το κεντρικό νευρικό σύστημα, ασχολήθηκε η εκπομπή “Οδηγός Καλής Ζωής”. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν η Αποστολία Ζώη, η οποία από την ηλικία των 16 ετών υποφέρει από ιλίγγους σε τέτοιο βαθμό που να την καθηλώνουν κυριολεκτικά στο κρεβάτι.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη κρίση ήταν στην εφηβεία και κράτησε περίπου δυο εβδομάδες. Ο γιατρός που φέραμε σπίτι δεν το κατάλαβε, επομένως ταλαιπωρήθηκα. Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Στη δεύτερη έξαρση που είχα 10 χρόνια μετά, δούλευα, δεν αισθανόμουν καλά και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώσθηκα με ίλιγγο. Με λαβύρινθο συγκεκριμένα. Πλέον έχω και εμβοές. Όταν άκουσα πως έχω λαβύρινθο σκέφτηκα πως θα φταίει το γεγονός πως έκανα πρωταθλητισμό στις καταδύσεις. Εκεί παθαίναμε πολλές ωτίτιδες», είπε η Αποστολία Ζώη.

«Πριν χάσω τη μητέρα μου είχα πολύ στρες και πάθαινα συνεχώς κρίσεις. Ποτέ δε μου κρατάει λιγότερο από 3 μέρες. Φτιάχνεις τη ζωή σου γύρω από κάτι το οποίο ίσως σου συμβεί κάθε 3 χρόνια… Όταν έπαιρνα απευθείας τα φάρμακά μου έστω και προληπτικά, δεν πάθαινα κρίση», πρόσθεσε η Αποστολία Ζώη.