Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 41χρονου Οδυσσέα Γκέργκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Οδυσσέας Γκέργκης, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου 2018, κάλεσε ένα ταξί για να τον μεταφέρει από το σπίτι του στο Μούλκι στον προαστιακό στο Κιάτο. Από τότε και μετά κανένας δεν είχε νέα του.

Ο οδηγός του ραδιοταξί που τον μετέφερε, όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνισή του, κράτησε στο αρχείο το ντοκουμέντο της κλήσης του, μήπως βοηθήσει στις έρευνες.

Η οικογένεια του μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ανέφερε πως ο Οδυσσέας γνώριζε καλά την Αθήνα, αφού ζούσε για χρόνια εκεί και εργαζόταν ως οδηγός ταξί. Το σοκ που υπέστη με τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης του, αλλά και ο χαμός του αδελφού του, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην οικογένειά του στο Μούλκι Κορινθίας από όπου και χάθηκε.

Συγκινημένη η μητέρα του αγνοούμενου, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» για την εξαφάνιση του, λίγα χρόνια μετά το θάνατο του άλλου γιου της.

«Πρώτα ο χαμός του γιου μου και τώρα η εξαφάνιση του Οδυσσέα. Είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για εμάς. Πλέον έχει σβήσει το γέλιο από τα χείλη μας... Επηρεάστηκε αρκετά από το θάνατο του αδελφού του και αργότερα της κοπέλας του. Εκείνο που ζητάω, είναι να μάθω πως είναι καλά και αν δεn θέλει, ας μην γυρίσει πίσω. Η πόρτα μου θα μένει πάντα ανοιχτή», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 41χρονου.


«ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…»

Η εξαφάνιση του Οδυσσέα, σήμανε συναγερμό στα αδέλφια του που ψάχνουν μέχρι και σήμερα για ένα ίχνος ζωής του.

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και το μυαλό μας πάει στο κακό. Ήταν πολύ σκεπτικός λίγο πριν χαθεί, τον απασχολούσαν πολλά, αλλά δεν μας έλεγε τίποτα», είπε ο αδελφός του.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Οδυσσέα ήταν ο οδηγός ταξί που τον μετέφερε από το σπίτι του στον προαστιακό του Κιάτου με κατεύθυνση μάλλον την Αθήνα.


Η ΑΓΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ…

«Ζήτησα από το ραδιοταξί να μην σβηστούν τα στοιχεία και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του αγνοούμενου», είπε.

«Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε ένα σακίδιο. Μου φάνηκε πολύ ήρεμος άνθρωπος. Ήταν κι εκείνος οδηγός ταξί και κάναμε μια καλή κουβέντα στη διαδρομή», ανέφερε.


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

Πηγή: anikolouli.gr