Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ήταν το θύμα αλλά ο θύτης της φάρσας που είχαν ετοιμάσει ο Σάββας Πούμπουρας και ο Νίκος Γεωργιάδης, αφού ο τελευταίος δεν πίστευε την τροπή, μιας και ο πρώτος έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι ενός ανθρώπου της παραγωγής, σύμφωνα με την εκπομπή «Best Friend’s Fear», που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/02), στον ΑΝΤ1.

Ανατροπή έγινε στη φάρσα που είχε ετοιμάσει ο Σάββας Πούμπουρας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο πλαίσιο της εκπομπής «Best Friend’s Fear» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/02), στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επισκέφθηκε ένα σπίτι στον Γέρακα, μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος ήταν ο «συνεργός» στη φάρσα, προκειμένου να γίνει επίδειξη κάποιων κρητικών προϊόντων, με στόχο τη διαφήμισή τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί, όμως, βρισκόταν και η -υποτιθέμενη- αδελφή του φερόμενου ως Κρητικού, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως προστατευτικός με εκείνη.

Στη συνέχεια της φάρσας, ο υποτιθέμενος Κρητικός είδε κάποιες φωτογραφίες με φιλιά ανάμεσα στην αδελφή του και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αποτέλεσμα να απειλήσει τον παρουσιαστή.

Εκείνος, με τη σειρά του, φοβήθηκε και επιτέθηκε στον Κρητικό, σπάζοντάς του ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Όλα αυτά έγιναν εν τη απουσία του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος όταν επέστρεψε, έμεινε άναυδος από την τροπή που είχε πάρει η φάρσα.

Ο Σάββας Πούμπουρας εμφανίστηκε, αλλά η ένταση δεν εκτονώθηκε παρά μόνον όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στον Νίκο Γεωργιάδη ότι επί της ουσίας εκείνος ήταν το θύμα της φάρσας και όχι ο «συνεργός», καθώς οι δύο παρουσιαστές είχαν συνεννοηθεί νωρίτερα να… «τη φέρουν» στον δημοσιογράφο.


BEST FRIEND’S FEAR – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ