‘’Πήρα απ τη νιότη χρώματα…’’

Η Ζωή Παπαδοπούλου «πλέει» σε πελάγη της Ευτυχίας… Παπαγιαννοπούλου

Παρασκευή  14/2/2020, ώρα 21.00

Αίθουσα μουσικής βιβλιοθήκης  του Συλλόγου οι φίλοι της μουσικής

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε από την νιότη χρώματα, ένα όνειρο τρελό  και με μια βάρκα γεμάτη μουσικές η Ζωή Παπαδοπούλου «πλέει» σε πελάγη της Ευτυχίας.. 

Παρέα με τον πιανίστα  Γιάννη Δαμιανίδη, και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο

σε ενορχηστρώσεις του   Νεοκλή Νεοφυτίδη θα ανακαλύψουν, μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τις μοναδικές μουσικές την ζωή αυτή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι.

 Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έβαλε την υπογραφή της σε πολύ μεγάλες επιτυχίες που η Ζωή με την υπέροχη φωνή της θα ταξιδέψει μ αυτές το κοινό. 

Αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι που παντρεύει μοναδικά το χθες με το σήμερα και φέρνει στο νου περασμένες αγάπες μην το χάσετε! 

Να είστε εκεί! 

Ήρεμη δύναμη, με άποψη και θέση για το τραγούδι και τη ζωή, η Ζωή Παπαδοπούλου, Θεσσαλονικιά βέρα, έχει βρει ήδη τη θέση της στη μουσική σκηνή.

Πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, επιτυχημένες συνεργασίες και επιλογές ουσίας, δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Πασχάλης Τερζής,ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας είναι  οι καλλιτέχνες που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της. 

Συντελεστές:

Ζωή Παπαδοπούλου: τραγούδι

Γιάννης Δαμιανίδης: πιάνο

Βαλάντης Καμπουρελάκος:κιθάρα 

Νεοκλης Νεοφυτίδης: ενορχηστρώσεις

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεια

ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ

Προπώληση : viva.gr