Έντονη είναι η πατρινή παρουσία στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail, που διοργανώνεται στην HO.RE.CA, αυτές τις ημέρες στο Metropolitan Expo.

Η Ένωση Bartenders Ελλάδος διοργανώνει τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της, με σκοπό να αναδείξει και πάλι τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails.

Οι δημιουργικοί και ανερχόμενοι bartenders υπόσχονται να παρουσιάσουν μοναδικά, ολοκαίνουρια mix και να κερδίσουν εκτός από την πρωτιά και μία θέση στην ελληνική σκηνή του bartending.

Tα αποτελέσματα προκριματιών Long Drink 2020
Προκρίθηκαν για τον τελικό της 9/2/20


Στην κατηγορία, Classic Cocktail (Long Drink, category), όπως φαίνεται και στο παραπάνω πίνακα, προκρίθηκαν στον τελικό και οι πατρινοί bartenders Ανδριόπουλος Παναγιώτης, Αθανασίου Κωνσταντίνος, Πατσούρας Τζίμης και Παναγιωτόπουλος Αντώνης.


Ανδριόπουλος Παναγιώτης

Ανδριόπουλος Παναγιώτης

Αθανασίου Κωνσταντίνος

Αθανασίου Κωνσταντίνος

Πατσούρας Τζίμης

Πατσούρας Τζίμης

Παναγιωτόπουλος Αντώνης

Παναγιωτόπουλος Αντώνης

Στόχους τους είναι να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή αλλά και την δυνατότητα να είναι τα νέα ταλέντα που θα αφήσουν το στίγμα τους και θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις στους χώρους του bartending και του καφέ.

Οι Πατρινοί bartenders θα προσπαθήσουν να αναδείξουν την υψηλή τέχνη των cocktails και τις τάσεις στην εγχώρια bar σκηνή.