Για την επίθεση που έγινε στο σπίτι του από τον Ρουβίκωνα μίλησε ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το βράδυ έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας του στα Βριλήσσια, όπου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους.

Ο Πορτοσάλτε, στην εκπομπή «Σήμερα» ανέφερε πως ο μεγάλος του γιος μαζί με την γυναίκα του είδαν πρώτοι τα αποτελέσματα της επίθεσης, τονίζοντας πως αυτό είναι μία ιστορία που ζει εδώ και δέκα χρόνια.

«Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν μόνο χαρτάκια. Δεν θέλω να σκεφτώ το επόμενο στάδιο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δέκα χρόνια ζω αυτή την ιστορία, έχουν καταστραφεί περιουσιακά στοιχεία, έχουν χαλάσει αυτοκίνητο μας».

Μάλιστα, σχολίασε και μερίδα αντιδράσεων στα σόσιαλ, λέγοντας πως «υπάρχουν κάτι φιρφιρίκοι που θέλουν να πουν ότι είμαστε με τον Ρουβίκωνα, αλλά δεν το γράφουν και λένε σιγά μωρέ για μια μπογιά. Για να δούμε τι θα συνέβαινε σε μια τέτοια περίπτωση στο δικό τους σπίτι».

Πορτοσάλτε: Τέτοια παρέμβαση αποτελεί τρομοκρατία

Στην συνέχεια ο Πορτοσάλτε τόνισε πως τέτοιους είδους κινήσεις, αποτελούν τρομοκρατία. «Κανείς δεν δικαιούται να πάει στο σπίτι κανενός, δεν είναι όργανο του κράτος ο Ρουβίκωνας. Όταν υπάρχει αυτή η παρέμβαση είναι τρομοκρατία, γράψτε το στο νόμο» είπε.

Χθες το βράδυ μετά την επίθεση, είχε κάνει ανάρτηση στα σόσιαλ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..».


Την επίθεση στην οικία του καταδίκασε η ΝΔ, αλλά και ατομικά στελέχη της κυβέρνησης. Αντίθετα, με ειρωνικό σχόλιο κατά της κυβέρνησης σχολίασε την επίθεση ο Γιάννης Ραγκούσης.


iefimerida.gr Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε

Πηγή: iefimerida.gr