Το «κοκκινόμαυρο» τμήμα πυγμαχίας, οι περιβόητοι Boxerinos του σπουδαίου προπονητή των επιτυχιών, Νίκου Πλέα, η κορυφαία ομάδα του αθλήματος στη χώρα, είναι έτοιμη να χαρίσει στην Ελλάδα, στην Παναχαϊκή και σε όλους εμάς, μια πολύ μεγάλη χαρά.

Ο Σάκης Πεφάνης, ο πολυνίκης, Έλληνας πρωταθλητής μας, Πανελληνιονίκης τον περασμένο Δεκέμβρη, βρίσκεται στο κορυφαίο momentum της καριέρας του και έτοιμος για την υπέρβαση, αλλά και η Φωτεινή Πλέα, πρωταθλήτρια Ελλάδος και κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία της πανευρωπαϊκά, με αμέτρητες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και εκείνη, προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για τους Προολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τον επόμενο μήνα.

Εκεί, θα παλέψουν για το πολυπόθητο εισιτήριο που πάνω του θα αναγράφει: «Tokyo – Olympic Games 2020». Στην προσπάθειά τους αυτή, οι δύο αθλητές μας και ο προπονητής τους Νίκος Πλέας, χρειάζονται αφενός συγκέντρωση και αφοσίωση στον μεγαλειώδη στόχο που έχουν θέσει, αφετέρου δε, τη στήριξη από όλους εμάς, από τη διοίκηση της Παναχαϊκής που στέκεται ανέκαθεν δίπλα τους, από την Πολιτεία προκειμένου να καλύψει κάθε ανάγκη τους και φυσικά, από όλο τον κόσμο της Παναχαϊκής που έχει αποδείξει πως αποτελεί τη δύναμη στη γροθιά των αθλητών μας, όποτε εκείνοι τον έχουν χρειαστεί.

Σύμφωνα με τον προπονητή μας, Νίκο Πλέα, ο οποίος έχει αποδείξει πως διαθέτει το «know how» της επιτυχίας, μεγάλο ρόλο στην έκβαση των αγώνων των δύο αθλητών μας για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θα παίξει η κλήρωση. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και σίγουρα οι αθλητές μας προτιμούν να αποφύγουν τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους, προκειμένου να έχουν πιο βατό έργο.


Πάντως, σε κάθε περίπτωση αμφότεροι Πεφάνης και Πλέα, ετοιμάζονται πυρετωδώς, έχουν απόλυτη πίστη στις ικανότητές τους καθώς έρχονται από σημαντικές νίκες σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, κυριαρχούν εντός της χώρας μας και πανευρωπαϊκά και ασφαλώς, πάνω από όλα έχουν το κίνητρο: Το όνειρο κάθε αθλητή να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Από τον Τόφαλο και τον Πεπανό λοιπόν, στον Πεφάνη και στην Πλέα, που είναι έτοιμοι να δοξάσουν και πάλι την Παναχαϊκή μας, με τη γαλανόλευκη στο στήθος τους και τις ευχές χιλιάδων φιλάθλων ομάδας και όλης της Πάτρας, να τους συντροφεύουν.