Στην κάμερα των Κου Κου και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Ίαν Στρατής. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες”, η οποία και θα επαναληφθεί αλλά και στην πρόταση για την Eurovision που αρνήθηκε, όπως αναφέρει το zappit.

“Μου άρεσε πάρα πολύ οι εμπειρία των γυρισμάτων στις Άγριες Μέλισσες, θα το ξαναέκανα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ίαν Στρατής προσθέτοντας με χαμόγελο πως “περιμένω πότε θα μου ξαναπούν. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω”.

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο τραγουδιστής πρόδωσε πως “κάναμε γύρισμα με τη Δανάη μέσα στις λάσπες. Την έπαιρνα στους ώμους μου για να πάμε στο σετ οπότε είχε λίγη πλάκα που πέσαμε σαν γουρουνάκια στις λάσπες”.

Τι θα απαντούσε, αλήθεια, σε όσους σκεφτούν πως παίρνει τη θέση ενός ηθοποιού με τη συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ; “Ο σκηνοθέτης ξέρει καλύτερα από εσένα” δήλωσε με σαφήνεια ο Ίαν Στρατής.

“Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με την Κύπρο, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα που δεν πήγα και φέτος στη Eurovision. Έκανα ένα demo, νομίζω όμως πως δεν είχαμε το κατάλληλο τραγούδι και δεν ένιωθα ότι είναι η χρονιά μου. Μου άρεσε το τραγούδι που μου έδωσαν αλλά δεν πίστευα 100% ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος”.