Η Κάτια Ζυγούλη ανοίγει για ακόμα μια φορά το σπίτι της και συγκεκριμένα την κουζίνα της για το κανάλι της στο YouTube. Αυτή τη φορά στην παρέα της έχει τον αδερφό του συζύγου της, Αποστόλη Ρουβά και τον προκαλεί σε ένα challenge για τα καλύτερα μακαρόνια με κιμά.

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μοιάζουν απίστευτα και εμφανισιακά και στη φωνή, "διαγωνίστηκε" με την νύφη του σε μία συνταγή που παραπέμπει στους στίχους ενός από τα πιο γνωστά τραγούδια του καλλιτέχνη.

Το “θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας” έχει γίνει πολλές φορές η αφορμή για να ρωτήσουν τον Σάκη Ρουβά αν η Κάτια Ζυγούλη τού μαγειρεύει το συγκεκριμένο φαγητό κι εκείνος την έχει επαινέσει λέγοντας πως έχει φάει τα καλύτερα από τα χεράκια της.

“Πώς νομίζεις ότι έριξα εγώ τον αδερφό σου; Με τα κάλλη μου;” Αυτό είπε απευθυνόμενη στον κουνιάδο της λίγο πριν ξεκινήσει το challenge. Οι κριτές ήταν τα παιδιά της οικογένειας Ρουβά, Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη, που έπρεπε να δοκιμάσουν τα πιάτα χωρίς να ξέρουν ποιο έφτιαξε η μαμά τους και ποιο ο θείος τους.

Ο νικητής ήταν ο Αποστόλης Ρουβάς! Ωστόσο όλη η αλήθεια κρύβεται στην ατάκα που λέει στο τέλος του βίντεο η 11χρονη Αναστασία: “Πάντως η μακαρονάδα της μαμάς κέρδισε τον μπαμπά, οπότε…”


Μακαρόνια με κιμά Challenge!