Η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η οποία ως Δρόσω συζητιέται πολύ. Την ηθοποιό συνάντησε από το Happy Day ο Μιχάλης Πλεμμένος και μίλησαν για όλα.

“Δέχτηκα ένα μήνυμα στο Facebook, ήθελα να με δουν. Πήγα κι έκανα το πρώτο casting. Μετά το δεύτερο casting πήρα τη βαλίτσα μου και πήγα στη Σύρο για σεζόν σε ένα κοκτέιλ μπαρ. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ότι μου έχουν στείλει τα πρώτα σενάρια και μεθαύριο είναι η πρώτη ανάγνωση. Λέω ΟΚ, εντάξει, ευχαριστώ πολύ. Δεν το έλεγα και πολύ για να μην το γρουσουζέψω.

Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες, ακούω τι πήγες κι έκανες. Εγώ γελάω, δεν με έχει επηρεάσει τίποτα. Στον δρόμο με φωνάζουν Δρόσω.

Υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς”, λέει η Δανάη Μιχαλάκη για τις Άγριες Μέλισσες.

Για τη σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου -γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού-, η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρει: “Αν τύχει να πέσει κάποιο δημοσίευμα στην αντίληψή μου θα το διαβάσω, αλλά και πάλι δεν δίνω βάση. Δεν το κρύβω, αλλά δεν βγαίνω να το φωνάξω κιόλας. Κάνω κανονικά τη ζωή μου. Δεν είναι και το καλύτερό μου να πηγαίνουμε κάπου με τον Γιώργο και τη μητέρα του και να μας φωτογραφίζουν”.


Η Δανάη Μιχαλάκη και τα σχόλια που δέχεται για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες