Αναχωρεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, για τον Πύργο Ηλείας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής, όπου προσκαλεσμένη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, θα δώσει συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλεως, με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Χαραλάμπους.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ που έχει συνεργαστεί κατ’ επανάληψη με τη γείτονα πόλη, θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. Μεταξύ των άλλων θα ερμηνευτούν τα έργα: ‘’Time to say goodbye’’, ‘’Chariots of fire’’, ‘’Greek suite’’, ‘’Mars from planets’’, ‘’Second waltz’’, ‘’Music of the night’’ από το μιούζικαλ ‘’Fandom of the Opera’’, ‘’Aladdin’’, τα έργα του Μάνου Χατζηδάκι, ‘’Οδός Ονείρων’’, ‘’Στο Λαύριο γίνεται χορός’’, ‘’Μην το ρωτάς τον ουρανό’’ κ.α.

Τα σολιστικά μέρη θα ερμηνεύσουν, η Άννα Χουλιαροπούλου και ο Γιάννης Ντακόλιας, σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Σχολή: Σύγχρονου τραγουδιού, τάξη: Χρύσας Πανταζοπούλου].

Τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ θα συνοδεύσουν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.