Το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 01/02/2020, στην κατάμεστη αίθουσα του café restaurant “Το Παναχαϊκόν”, παρουσία γονέων, αθλητών, μελών και φίλων της ομάδας. Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Ρέγκλης έκανε μια μικρή ανασκόπηση του 2019 και παρουσίασε τα σχέδια της ομάδας για ανάπτυξη για το 2020. Τόνισε τη συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες με τους προπονητές κ. Μ. Κατσικαδέλη και Π. Γιώτη, καθώς και την εξαιρετική πορεία της αντρικής ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ευχαρίστησε τους χορηγούς για την στήριξή τους και τους δωροθέτες για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση. Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στους κκ. Αλέξανδρο Καλλέργη, Φώτη Δούβρη και Αντώνη, Σωτήρη και Βασίλη Κυρίτση για την αμέριστη και συνεχή στήριξή τους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο αιδεσιμότατος πατήρ  Γεωργ. Γιαννόπουλος, ο βοηθός Περιφερειάρχη κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Δριβίλας,, ο κ.Κουτσοδήμας Γεωργιος-Διευθυντής 11ου ΓΕΛ, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σωτ.Ζήκος.