Οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως αυτή τη φορά θα εισβάλλουν στην οικογένεια των αδελφών Σταμίρη και τα τσιμπήματά τους θα προκαλέσουν αφόρητους πόνους. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Ελένη, πριν προλάβει να συνέλθει από την προδοσία του Θωμά, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Δρόσως. Η τελευταία αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ελένη την εγκυμοσύνη, παρουσιάζοντας όμως κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της. Αυτός είναι ο Παύλος και η Ελένη αποφασίζει να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να τον βρει.

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως δεν μένει κρυφή στις Άγριες Μέλισσες, όμως, ούτε από την Ασημίνα. Εκείνη μη μπορώντας να φανταστεί πως πατέρας του μωρού είναι ο Νικηφόρος, βοηθάει ψυχολογικά την μικρή της αδερφή. Μάλιστα, εγκλωβίζει άθελά της τον Νικηφόρο όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητάει να την πάρουν μαζί της στο Παρίσι.

Τις επόμενες μέρες και ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παύλο, η Ασημίνα είναι μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως και σοκάρεται. Θα καταλάβει άραγε πως ο σύζυγός της και η αδελφή της την έχουν προδώσει με τον χειρότερο τρόπο;