Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία αποχώρησε μόλις στην πρώτη της εβδομάδα από το “My Style Rocks”, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η νεαρή καλλονή αναφέρθηκε τόσο στο ριάλιτι μόδας όσο και στην εμπειρία της από τα ταξίδια στο πλευρό του Σεΐχη, όπως αναφέρει το zappit.

Σχετικά με την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο “My Style Rocks”, η Κυριακή σημείωσε πως “ωραίο παιχνίδι, λέω, φαίνεται και εφόσον θα έχω και ρεπό ας το συνδυάσω να πάω. Και πήγα λοιπόν! Όταν, όμως, το ανακοίνωσα στις φίλες μου, μου είπαν “μην πας, δεν είναι αυτό το παιχνίδι για σένα”. Και στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι όντως το παιχνίδι δεν είναι για οτν χαρακτήρα μου. Εκεί υπάρχουν ίντριγκες, τσακωμοί, κατινιά και όλο αυτό δεν ταιριάζει με μένα”.

“Αυτοί με έβγαλαν έξω αλλά θα έφευγα εγώ, ούτως ή άλλως, την επόμενη εβδομάδα” πρόσθεσε, επίσης, η μελαχρινή καλλονή.

Όσον αφορά την “εμμονή” της κριτικής επιτροπής του “My Style Rocks” με το στήθος της, η Κυριακή Κατσογρεσάκη δήλωσε πως “έγινε μια ερώτηση που θεωρώ πως ήταν άκυρη, γιατί δεν είχε σχέση με το παιχνίδι. Απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια και θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να βγω ψεύτρα ή να το κρύψω. Εφόσον μου έγινε η ερώτηση, άκυρη ή όχι, την απάντησα. Ήμουν ειλικρινέστατη”.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κυριακή Κατσογρεσάκη μίλησε για τις γυναίκες των σεΐχηδων και τις αμηχανίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.