Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε 11χρονο που διέσχιζε τον δρόμο, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από αδέσποτα σκυλιά που του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozanilife.grμ οδηγός του ΙΧ, σταμάτησε ακαριαία και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ανήλικο, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εξωτερικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος όλου του σώματος.

Την ίδια ώρα η μητέρα του παιδιού συγκλονισμένη μετά το περιστατικό δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι το παιδί της είναι σοκαρισμένο, ενώ αναλογίστηκε τι πρέπει άλλο να γίνει προκειμένου οι αρμόδιοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

«Πρέπει να μας σκοτώσουν τα παιδιά και να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να συμβεί; Καθημερινά έχουμε και ένα περιστατικό εδώ στην περιοχή από επιθέσεις της γνωστής αγέλης, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών. Αύριο θα είναι κάποιο άλλο παιδί και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα. Το παιδί μου είναι σοκαρισμένο, δεν μας μιλούσε για πολλές ώρες. Αυτή τη φιλοζωία θέλουν να δείξουν στα παιδιά μας; Άραγε ο Δήμαρχος περπατάει ελεύθερα;»