Το καρναβαλικό συνεργείο επισκέφτηκε ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης και είδε από κοντά την πρόοδο και την εξέλιξη των εργασιών που γίνονται από τους τεχνίτες και τα άτομα που εργάζονται στο Πετρωτό, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της πόλης, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Ο δήμαρχος της Πάτρας, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του καρναβαλικού οργανισμού, Ήρα Κουρή, επισκέφθηκε το καρναβαλικό εργαστήριο και μίλησε με τους εργαζόμενους εκεί, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο να επιτευχθεί ο στόχος και τόνισε σε όλους ότι ο δήμος είναι στο πλευρό τους, εγκωμιάζοντας τους για την δουλειά που έχουν κάνει μέχρι ώρας. 

Μάλιστα είχε μία ιδιαίτερη συνομιλία με τον υπεύθυνο του καρναβαλικού εργαστηρίου Νίκο Λιβάνη, ενώ οι εργαζόμενοι του ανέλυσαν τα άρματα που θα δούμε φέτος και τα θέματα που θίγουν. 

Εκεί συναντήθηκε, εξάλλου και με τη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Μαρία Κυριακοπούλου. Αυτό το χρονικό διάστημα οι τεχνίτες του καρναβαλικού εργαστηρίου βρίσκονται σε πυρετό εργασιών, με τα περισσότερα άρματα να έχουν ολοκληρωθεί, φροντίζοντας όμως για όλες τις λεπτομέρειες. 

Φέτος, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr, θα δούμε στο καρναβάλι των μεγάλων και των μικρών, συνολικά εννέα καινούρια άρματα και άλλα πέντε ανακαινισμένα από τα παλιότερα καρναβάλια.

Ταυτόχρονα, ήδη στους δρόμους της Πάτρας, στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες, υπάρχουν αρκετοί μπάστακες που έχουν βγει από την παραγωγή και τη δουλειά των τεχνιτών που παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε έμψυχο δυναμικό, έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό. 

Δείτε φωτογραφίες: