Την Σάσα Σταμάτη συνάντησε η κάμερα του “Ευτυχείτε” σε βραδινή της έξοδο. Μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην δημοσιοποίηση της ετήσιας αμοιβής της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την υπογραφή συμβολαίου της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha, όπως αναφέρει το zappit.

Όσον αφορά τη νέα συνεργασία της Αντελίνας Βαρθακούρη με το κανάλι της Κάντζας, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε πως “προφανώς για να έχει την εικόνα του Αγίου Εφραίμ έχει ζήσει κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για άλλους λόγους”.

Επίσης, θέση πήρε και για τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη. “Ο Χάρης τόσα χρόνια ζει στη σκιά του πατέρα του και δεν είναι ωραίο για ένα παιδί που έχει πολύ καλή φωνή, έχω πάει και σε live του με τον Γιώργο Λιανό οπότε τώρα του δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι”.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της δημοσιογράφου για την Ελένη Mενεγάκη και τις ετήσιες απολαβές της; “Δεν καταλαβαίνω γιατί μας σοκάρει κάτι το οποίο το γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια. Προφανώς η κοπέλα για να τα παίρνει, κάτι φέρνει! Δεν πιστεύω ότι τα παίρνει με το ζόρι! Ούτε εκβιάζει κανέναν”.