Στο πλαίσιο του «Καρναβαλιού των μικρών 2020» που οργανώνει ο Καρναβαλικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (ανηλίκων) της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», παρουσιάζει το έργο: «Κροκοδειλοπτηνοφιλίες», την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Θεατράκι ‘’Μπάρρυ’’ [Σανταρόζα 7], παράσταση που είναι προσβάσιμη για κωφούς και βαρηκόους.

Οι «Κροκοδειλοπτηνοφιλίες», είναι μία παιδική παράσταση, ειδικά διασκευασμένη για μικρούς από 2 ετών και τους ενήλικες συνοδούς τους, ώστε όλοι μαζί να μοιραστούν την επί σκηνής παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού.

Το παραμύθι: «Στο στόμα του κροκόδειλου» (της Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη, εκδόσεις: Πατάκη), ‘’δραπετεύει από το χαρτί, και ανεβαίνει στη σκηνή, με αγωνίες, φιλίες και χαρά να διασκεδάσει τα παιδιά’’.

Συντελεστές της παράστασης:
Δραματουργική επεξεργασία- Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου
Κατασκευή καπέλων: Γεράσιμος Μουρελάτος
Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος, Ασημίνα Βεσκούκη
Videoart: Γιάννης Παππάς
Βιντεοπροβολή: Κατερίνα Κουνετά
Διερμηνείς Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας: Ανδρικοπούλου Ρένα, Λαμπρινή Παπαπροκοπίου

Η είσοδος στην παράσταση, θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, το κάθε παιδί μπορεί να φέρει από μια συσκευασία ξηράς τροφής (ρύζι, γάλα, μακαρόνια κ.λ.π.). Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 11.30 το πρωί και 6.30 το απόγευμα, στο ‘’Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχνεϊκων’’.