Δεκάδες Πατρινοί, συνάδελφοι του από την εστίαση, από τον ξενοδοχειακό κλάδο, από τον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και από την πολιτική σκηνή, ήταν εκεί και παρευρέθηκαν στην κηδεία του επιχειρηματία Χριστόφορου Πετρή, που έγινε στο Α' Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών. 

Ο Χριστόφορος Πετρής, υπήρξε ένας από τους πιο καινοτόμους και πρωτοπόρους επιχειρηματίες της Πάτρας και γενικότερα της Ελλάδας αφού σε ότι και αν έκανε, ήταν πάντοτε διαφορετικό και μπροστά από την εποχή του.

Ήταν αυτός που έμαθε στην Πάτρα την πίτσα, με τη πιτσαρία που είχε ανοίξει στην πλατεία Όλγας, τη Νάπολη, ήταν από τους πρώτους επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με το fast food και το self service φαγητό, ενώ στην εποχή του ένα από τα σημεία αναφοράς της Πάτρας ο Φάρος, είχε ανθήσει και ήταν γεμάτος από κόσμο. 

Ακόμα και στον χώρο των ΜΜΕ ήταν πρωτοπόρους αφού ήταν από αυτούς που πίστεψαν στην νέα εποχή που ανοιγόταν πριν μια δεκαετία περίπου, για τη δημοσιογραφία και την ενημέρωση, με τα διαδίκτυο και τα social media. Έφυγε ξαφνικά, χωρίς να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, σοκάροντας την Πάτρα και βυθίζοντας στην θλίψη τους φίλους του και την οικογένεια του.