Στο talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είχε εμφανιστεί το 2018, ο 47χρονος από την Ηλιούπολη που επιχείρησε να επιτεθεί στην αδερφή του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 47χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, μπήκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει η αδερφή του στην Ηλιούπολη, ακινητοποίησε τον θείο του και στη συνέχεια, κρατώντας αλυσοπρίονο, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα της αδελφής του. Η εισβολή ωστόσο αποκρούστηκε τελικά από τον θείο και την αδερφή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, ο δράστης της επίθεσης με το αλυσοπρίονο, Βασίλης Π., εμφανίστηκε στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με το ψευδώνυμο Black Truth και ερμήνευσε ένα τραγούδι.

Η αδερφή του παρολίγον φονιά με το αλυσοπρίονο δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι είχε δεχθεί ξανά επίθεση από τον αδερφό της. Οπως εξήγησε, κατά την πρώτη επίθεση, το 2013, δέχθηκε 15 μαχαιριές (!) από τον αδελφό της και σώθηκε από «θαύμα», ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκείνο το αιματηρό συμβάν οδήγησε τον 40χρονο -τότε- αδελφό στη ψυχιατρική κλινική.