Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχουν οι εκπλήξεις και τα νέα πρόσωπα στο “My Style Rocks“. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ήρθε με στόχο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και μάλλον τα πηγαίνει περίφημα!

Έτσι, λοιπόν, εκτός από την Δήμητρα Αλεξανδράκη που θα εισβάλλει σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο “My Style Rocks” θα δούμε ακόμα ένα νέο πρόσωπο.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή. Την 29χρονη παρουσιάστρια από την Κύπρο, η οποία πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην απογευματινή ζώνη του Alpha και στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”.

Η Τζώρτζια Παναγή μένει στην Κύπρο και έχει τελειώσει Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο. Πριν 11 χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά. Κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα. Ασχολείται με τη μόδα. Είναι δημόσιο πρόσωπο και γι’ αυτό την κρίνει ο κόσμος.

Τώρα δηλώνει έτοιμη να κριθεί και από τους ειδικούς για το στυλ της. Θέλει να παρουσιάσει διαφορετικά στυλ, ανεξαρτήτως σώματος και ηλικίας. Θέλει να δείξει εναλλακτικά στυλ για κάθε περίσταση. Θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά ταμπού γενικά και θέλει να τα καταρρίψει. Είναι έτοιμη να δεχθεί κριτική από την επιτροπή γιατί είναι άνθρωποι με εμπειρία και γνώση.

Προσαρμόζει ρούχα περασμένων χρόνων στις τάσεις της μόδας σήμερα. Θέλει μέσα από το MSR να δείξει κάποιες πτυχές του εαυτού της. Τα concepts της θα είναι δίκες της εμπειρίες.