Μια αξέχαστη είσοδο έκανε χθες το βράδυ στα BAFTA 2020 ο Αλ Πατσίνο, όταν σκόνταψε και έπεσε στο κόκκινο χαλί κατά την άφιξή του συνοδευόμενος από την σύντροφό του Μεϊτάλ Ντόχαν.

Ο 79χρονος ηθοποιός φαίνεται πως μπέρδεψε τα βήματά του την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά στο Royal Albert Hall όπου πραγματοποιούνταν χθες το βράδυ η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Τηλεόρασης και Κινηματογράφου. Η σύντροφός του, Μεϊτάλ Ντόχαν, έδειξε έκπληκτη παρακολουθώντας τον Αλ Πατσίνο να πέφτει ενώ βρισκόταν πίσω του, προτού τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του με ένα μέλος του προσωπικού των BAFTA.


Ο Αλ Πατσίνο, πάντως, δεν έδειξε να πτοείται από την πτώση του, ποζάροντας για τους φωτογράφους και σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα για να δείξει στους θαυμαστές του πως ήταν καλά μετά την πτώση. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εντυπωσιακός με ένα ασπρόμαυρο πουά κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ένα μπλε σκούρο παλτό, τα οποία συνδύασε με σκούρα γυαλιά ηλίου. Την ίδια ώρα, η σύντροφός του έδειχνε επίσης πολύ κομψή με ένα μαύρο και πορτοκαλί φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ. Το λουκ ολοκλήρωσε με μαύρες δερμάτινες μπότες, που της έδιναν ακόμη περισσότερο ύψος.


Έχασε το βραβείο ο Αλ Πατσίνο, το κέρδισε ο Μπραντ Πιτ

Ο Αλ Πατσίνο ήταν υποψήφιος για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο Ιρλανδός», ωστόσο έχασε από τον Μπραντ Πιτ, που μπορεί να μην εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των BAFTA, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της Μαργκό Ρόμπι, χαιρετώντας αρχικά την Αγγλία, που «πλέον είναι ελεύθερη» (μετά το Brexit) ενώ ονόμασε το βραβείο του Χάρι, όπως ο πρίγκιπας Χάρι, λέγοντας πως θα κάνει κι αυτό ένα υπερατλαντικό ταξίδι, όπως και ο δούκας του Σάσεξ.


Φωτογραφίες: AP

Φωτογραφίες: AP