Θρήνος έχει ξεσπάσει στο facebook, με τα μηνύματα αποχαιρετισμού των φίλων του Γιάννη Κραββαριώτη, του 28χρονου που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος από το τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Τριπόλεως στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα για να υποκύψει στη συνέχεια στα τραύματά του. 

Τα μηνύματα των φίλων του σπάνε καρδιές, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί με το χαμόγελο, έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και με τόσο άδικο τρόπο. "Σε ζήλεψε ο θεός ματάκια μου και σε πήρε από κοντά μας!! Ήξερε τι άγγελος ήσουν... Καλό ταξίδι γατοπαρδε μας (γιατί εμείς έτσι σε ξέραμε) να μας προσέχεις εκεί ψηλά...

"Καλό παράδεισο ρε φίλε κρίμα...", " Ήτανε σαββατόβραδο στις μια του Φλεβάρη όταν θέλησε ο θεός κοντά του να σε πάρει. Φίλε Γιάννη και αδερφέ", "Καλό σου ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει", "Γιαννακο μου καλό ταξίδι", "καλό παράδεισο άντρα μου μας έφυγες και εσύ νωρίς", είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα που γράφουν οι φίλοι του στον τοίχο του άτυχου νέου. 

Ένα ακόμα νέο παιδί φεύγει από τη ζωή στην άσφαλτο. Άδικο αίμα.  Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Χρυσοπηγή Αχαΐας, γνωστή και ως Σποδιάνα, όπου διέμενε ο άτυχος νέος. Η τραγική ειρωνεία;  

Στο σημείο λίγο πιο πριν από αυτό το τραγικό δυστύχημα στην Πατρών - Τριπόλεως όπου του στοίχισε την ζωή του άτυχου νέου, ο ίδιος  είχε αποχαιρετήσει πριν από 8,5 χρόνια  τα δύο αγαπημένα του ξαδέρφια τον Γιάννη και Χρήστο Σούρα ηλικίας 21 και 19 χρονών αντίστοιχα.

Μάλιστα ο Γιάννης Κραββαριώτης είχε κάνει και ένα τατουάζ την ημερομηνία θανάτου των αγαπημένων του ξαδέρφων για να τους νιώθει πάντα κοντά του. Η κηδεία του 28χρονου, θυμίζουμε ότι θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Χρυσοπηγής (Σπονδιάνα) Αχαΐας.