Με μεγάλη επιτυχία η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βόρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε στο κλειστό Προπονητήριο της (εγκαταστάσεις Λαδόπουλου), την 1η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, η οποία άνοιξε και την αυλαία των αγωνιστικών δράσεων του νέου έτους.

Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες και σημειώθηκαν πολλές και σημαντικές επιδόσεις. Στα άλματα που είχαν την τιμητική τους η Αναστασία Φουτσιτζίδου της Ολυμπιάδας Πατρών σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου στο τριπλούν γυναικών με 12.88, ενώ στο μήκος ανδρών ατομικό ρεκόρ πέτυχε ο Άγγελος Ανδρεοσόπουλος του Κούρου Πατρών με 7.15.

Πολύ καλός και ο Θανάσης Γιαννόπουλος του ΑΓΣ Ιωαννίνων, νικητής στα 60μ αγοριών Κ16 με 7.40, ενώ άνετη νίκη έκανε στα 60μ γυναικών η Ζωή Τραγουστή του ΑΣΑ Κόροιβου με 7.88. Αξιοσημείωτες ακόμα εμφανίσεις πραγματοποίησαν  η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου του Κούρου Πάτρας στο ύψος γυναικών Κ18 με 1.63, και οι δυο νικήτριες στα 60μ εμπόδια γυναικών Κ18 Φωτεινή Τσιλιγκριάν του Κούρου Πάτρας και Άννα Νάσιου της Πατραικής Ένωσης Στίβου με 9.50 και 9.54 αντίστοιχα.  

Το ραντεβού για τη δεύτερη ημερίδα αγωνισμάτων κλειστού στίβου ανανεώνεται για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ( για κατηγορίες Κ12 και Κ14) – ενώ η Τρίτη ημερίδα για όλες τις μεγαλύτερες κατηγορίες θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.