Ένα εντυπωσιακό φόρεμα θα φοράει στο άρμα της η Βασίλισσα Μαρία Κυριακοπούλου, ένα φόρεμα που θα κάνει αίσθηση και ταυτόχρονα θα είναι και μέσα στο πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, θα έχει έντονα χρώματα και θα ταιριάζει με την πολυχρωμία της γιορτής, χωρίς όμως να μας αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες, αφού η εμφάνιση της φετινής βασίλισσας θα έχει αρκετές εκπλήξεις που οι διοργανωτές κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. 

Το σχέδιο και την επιμέλεια του φορέματος θα την έχει ο διάσημος σχεδιαστής Μάικ Νικολάτος, που έχει δείξει το ταλέντο και τη δουλειά του και για όσους γνωρίζουν, το όνομα από μόνο του, εγγυάται το αποτέλεσμα. 

Ο Μαικ Νικολάτος είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες σχεδιαστές, με διεθνή φήμη, που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό και επί σειρά ετών ζούσε στην Αμερική. 

Ήταν ο συνεργάτης και σχεδιαστής της Άννας Βίσση, στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και από τότε συνδέεται μαζί της με βαθιά φιλία. Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο, αφού έντυσε πολιτικούς, πριγκίπισσες, αστέρες, ενώ ήταν τέσσερα χρόνια στενός συνεργάτης της διάσημης Σερ.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου. Σε γενικές γραμμές έχει κάνει μεγάλη καριέρα, αξιοζήλευτη και σίγουρα αποτελεί τιμή για τη διοργάνωση που ένα τόσο μεγάλο όνομα δέχτηκε να σχεδιάσει το φόρεμα της βασίλισσας.


Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φόρεμα της Μαρίας Κυριακοπούλου για την ώρα δεν υπάρχουν, αφού δεν πρέπει να χαλάσει η έκπληξη. 

Πάντως, η εμφάνιση της βασίλισσας θα κινείται στο πνεύμα του ρόλου που θα έχει φέτος η Μαρία Κυριακοπούλου, το ρόλο δηλαδή του καλού πνεύματος, του φυλακτού που δίπλα από τη μυθολογική ύπαρξη που συνθέτει φέτος το άρμα, θα διώχνει μακριά την αρνητική ενέργεια.

Έτσι και αλλιώς, η παρουσία και μόνο της πανέμορφης Πατρινής είναι ικανή από μόνη της να φέρει τη θετική αύρα στο Πατρινό Καρναβάλι και σίγουρα αυτό που θα φοράει θα είναι πάνω της εντυπωσιακό.