Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στη μικρή οθόνη 16 χρονιά μετά και ο Χάρης Γρηγορόπουλος υποδύεται ξανά τον «Τρελαντώνη».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγο του Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά του ΑΝΤ1. Αναφέρθηκε ακόμα στους καβγάδες τους και στις σκηνές ζηλοτυπίας που της έχει κάνει.

-Θα παίζεις ξανά με τη σύζυγο σου, Φωτεινή Ντεμίρη, που τότε αγνοούσε το ευρύ κοινό ότι είσαστε παντρεμένοι.

«Θα είμαστε πάλι μαζί, ναι. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε, ενώ στην εκκίνηση της καριέρας μας παίζαμε αρκετά συχνά μαζί. Τώρα τελευταία είμαστε μόνο στο σπίτι μαζί, όχι στη δουλειά».

-Αυτό είναι καλό για ένα ζευγάρι που κάνει το ίδιο επάγγελμα;

«Είναι καλό, αλλά και κακό. Παρότι παίζουμε στην ίδια σειρά, ακόμη δεν έχουμε κάνει μαζί γύρισμα».

-Σου αρέσει να παίζεις με τη Φωτεινή;

«Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με τη γυναίκα μου».

-Μου είχε πει ότι στο σπίτι σας υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε για κάτι και να μη μιλάτε για μία εβδομάδα.

«Στο σπίτι τσακωνόμαστε συνέχεια, οπότε, αυτό είναι... Αυτό που λες συνέβαινε παλιά, τώρα πια κρατάει λίγο, γύρω στο 20λεπτο.

-Τι έχει αλλάξει και μειώθηκε ο χρόνος;

«Η συχνότητα, τα χρόνια. Συσσωρεύτηκαν πάρα πολλά χρόνια, είμαστε παντρεμένοι 30... τόσα χρόνια. Έχει αλλάξει πια ότι όλα γίνονται συμπυκνωμένα. Είμαστε συνέχεια μαζί στο σπίτι και γι’ αυτό τσακωνόμαστε, αν δεν βρισκόμασταν, δεν θα τσακωνόμασταν, δεν θα είχαμε την πολυτέλεια, γιατί ο τσακωμός είναι πολυτέλεια.

-Είσαι ερωτευμένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης;

«Ερωτευμένος δεν ξέρω αν είμαι, αισθάνομαι μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη γυναίκα μου, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν, γι' αυτό είμαστε και τόσα χρόνια, μαζί.

-Τι είναι αυτό που θαυμάζεις σε εκείνη, που μένει αναλλοίωτο και αυξάνεται μέσα στο χρόνο;

«Κατ' αρχήν τη βρίσκω πολύ όμορφη, δεύτερον, μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της, αυτόν ερωτεύτηκα και με αυτόν εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος. Είναι ο χαρακτήρας αυτός που μας κάνει να τσακωνόμαστε, αλλά αυτός είναι και ο χαρακτήρας που λατρεύω».

-Την έχεις ζηλέψει;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι την έχω ζηλέψει».

-Έχεις κάνει και σκηνή ζηλοτυπίας;

«Ναι, έχω κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Φωτεινή, φυσικά. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αλλά φυσικά και την έχω ζηλέψει, αν είναι δυνατόν».

-Έχεις σταματήσει να τη ζηλεύεις;

«Ναι, καμία σχέση δεν έχει τώρα. Πλέον, δεν αισθάνομαι πια ζήλια, όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και περήφανος για τη γυναίκα μου», είπε στο Λοιπόν.