Αναβλήθηκε ο αγώνας χάντμπολ Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών για την 11η Αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων της Ακαδημίας των Σπορ με τον πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Σαλαμίνας Χ.Κ. λόγω των δραστηριοτήτων του κλειστού γυμναστήριο στο Κουκούλι με τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί (κοπή πίτας, ονοματοδοσίας κλειστού, κ.λ.π.) από το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Πάτρας. Αρχικά το γήπεδο είχε δοθεί από τη διοίκηση κανονικά για να γίνει όχι μόνον ο αγώνας χάντμπολ αλλά των πρωταθλημάτων υποδομών ΤΕΧ Πελοποννήσου καθώς και αντίστοιχα πρωταθλήματα στο βόλεϊ, αλλά και των υπολοίπων δραστηριοτήτων (κλιμάκια, προπονήσεων σωματείων, κ.λ.π.) όπου όλα τα παραπάνω αναβλήθηκαν με εντολή της διοίκησης του Σταδίου.

Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ μετά από την μεγάλη διακοπή το πρωταθλήματος των Χριστουγέννων είχε ξαναβρεί το αγωνιστικό ρυθμό της με τους δύο επίσημους αγώνες που έκανε για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πλήγμα για την πορεία του τμήματος στο πρωτάθλημα οι συνεχείς διακοπές μιας και αναγκάζεται πάλι να μην αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό λόγω παραίτησης του ΑΟ Νηρεύς από το πρωτάθλημα.

Ο έφορος του τμήματος Αλέκος Μεντζελόπουλος τονίζει: "Δεν μας κάνουν καλό αγωνιστικά αυτές οι διακοπές του πρωταθλήματος καθώς και η αποχή από τις προπονήσεις. Αρχικά είχε δοθεί εντολή να κλειστεί το γυμναστήριο από την Πέμπτη για τις προετοιμασίες των εκδηλώσεων. Οι αθλητές μας είναι ερασιτέχνες και πραγματοποιούν ακόμη και προπονήσεις τα σαββατοκύριακα. Οι συνεχείς όμως προγραμματισμένες αποχές από προπονήσεις και αγώνες (ακόμη και στα τμήματα υποδομών από τα πρωταθλήματα τους) μας αποσυντονίζουν και η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων δεν μας κάνουν καλό αγωνίστηκα από οποιαδήποτε πλευρά και αν το κοιτάξουμε".