Κι ενώ η Παναχαϊκή περνάει δύσκολες στιγμές, με το αύριο να μοιάζει άγνωστο και αβέβαιο, ο αγώνας που θα γίνει την Παρασκευή στις 31 Ιανουαρίου, στην Πάτρα, στο γήπεδο της Αγυιάς, αναμένεται να αποτελέσει την αφορμή για τους οπαδούς για να δώσουν το δικό τους μήνυμα προς όλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των οπαδών της ομάδας σκοπεύουν να έχουν μία δυναμική παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου της Αγυιάς, με ειρηνικό πάντα τρόπο, ζητώντας από την διοίκηση των "κοκκινόμαυρων" να σηκωθούν να φύγουν και να αφήσουν τα ηνία της ΠΑΕ, έτσι ώστε να γυρίζει σελίδα. 

Όπως έχουν τονίσει αρκετές φορές σε ανακοινώσεις τους οι οπαδοί της ομάδας, οι Nortenos, oι Navaxos, αλλά και οι Αχαιοί - 3, η διοίκηση του κ. Καλογερόπουλου, μόνο θετική δεν ήταν για την Παναχαϊκή και θα πρέπει η γίνει μία νέα αρχή, έτσι ώστε να υπάρξει κάποια ελπίδα στον ορίζοντα για ένα καλύτερο αύριο. 

Μέχρι ώρας η ελπίδα αυτή δεν έχει φανεί και αυτό είναι το ζητούμενο για τους οπαδούς από τη στιγμή που η νυν διοίκηση αποδεδειγμένα δεν μπορεί να την βοηθήσει. Έτσι, με όλες αυτές τις εξελίξεις να βρίσκονται στον "αέρα", χωρίς να υπάρχει τίποτα σίγουρο για τα αγωνιστικά ζητήματα μετά τη φυγή και του Απόστολου Μακρίδη, ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας (16:00), περνάει σε δεύτερη μοίρα. 

Οι οπαδοί θέλουν να δώσουν την λύση για την ομάδα τους και όπως λένε σε αναρτήσεις τους στα social media, αυτή τη φορά θα δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι η Παναχαϊκή δεν ενδείκνυται για κανενός τύπου παιχνίδια...