Ένας από τους πιο ανερχόμενους ράπερ της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής έρχεται στην Πάτρα, το Σάββατο στις 1 Φεβρουαρίου, σε μία συναυλία που περιμένουν με αρκετοί ανυπομονησία, Πατρινοί που μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη στιγμή που έγινε γνωστός, έχουν αγαπήσει την μουσική του και τα τραγούδια του. 

Ο λόγος για τον Bloody Hawk που έρχεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον χώρο της Αίγλης για να μας παρουσιάσει το νέο του δίσκο, το "1 Ευρώ", μια δουλειά που ήδη έχει κάνει αίσθηση σε όσους αγαπούν την ελληνική ραπ. Ο Bloody Hawk έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ξάνθη. 

Θεωρείται σαν ένας από τους ράπερ με τον πιο καλύτερο ελληνικό στίχο που μιλάει για τα κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν, για τις καταστάσεις γύρω μας ενώ από το ρεπερτόριο του δεν λείπουν και αρκετά βιωματικά τραγούδια που ξέρει όμως να τα ταιριάζει με την καθημερινότητα και των ζητημάτων που απασχολούν τον καθένα μας. 

Έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο του L.P. το "Κομπλεξικό", ενώ έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο κοινό της Πάτρας, σε γνωστούς μουσικούς χώρους και σκηνές. Η συναυλία αυτή στην Πάτρα γίνεται με την υποστήριξη του Mojo Live και του Dynasty Group - Athens. 


Bloody Hawk - Δαχτυλίδι (Official Video)


Bloody Hawk - Το εικοσάλεπτο


Bloody Hawk - Μπαλόνια