Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα τρία παιδιά της οικογένειας που βιάζονταν κατ' εξακολούθηση από τους ίδιους τους γονείς τους

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί το 2013 όταν ένας 40χρονος πατέρας βίαζε τις κόρες του, ηλικίας 17 και 16 ετών, ενώ ο γιος του, 12 χρονών τότε, αναγκαζόταν και ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με την 39χρονη μητέρα του. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τότε την πανελλήνια κοινή γνώμη και είχε απασχολήσει για καιρό τα ΜΜΕ. 

Οι δύο γονείς "τέρατα" που προέρχονταν από την Λεύκα της Πάτρας όπου και ζούσαν είχαν καταδικαστεί τελικά σε 197 χρόνια φυλάκιση. Τα τρία παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα τα δύο από αυτά στο παρελθόν επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν, μη μπορώντας να ξεπεράσουν αυτό που τους συνέβη. 

Φως στην πτυχή της υπόθεσης αυτής έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη που είχε έρθει προ ημερών στην Πάτρα ως συντονίστρια της οργάνωσης "Ένα στα Πέντε", μια οργάνωση που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

Κανείς δεν γνώριζε την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια υπάρχει αύξηση του κακοποίησης ανηλίκων από τους ίδιους τους γονείς, ενώ έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις που το έγκλημα αυτό συγκαλύπτεται από τους συζύγους ή τους συντρόφους των δραστών.