Όλα στον αέρα βρίσκονται στην Παναχαϊκή, με τον Σάκη Καλογερόπουλο να ψάχνει για επενδυτές και τον έναν μετά τον άλλο από τους ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την ομάδα. 

Ήδη οι δυο αρχηγοί της Παναχαϊκής ο Βασίλης Σούλης και ο Παναγιώτης Μωραΐτης αποχαιρέτισαν, ενώ μαζί με αυτούς αναμένονται να ακολουθήσουν οι Κυνηγόπουλος και Τσελεπίδης. Η ομάδα αποδυναμώνεται, αλλά με την κατάσταση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, με δύο ομάδες να πέφτουν στα σίγουρα την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Πόντου, μάλλον γλιτώνει τον υποβιβασμό. 

Αυτό που απασχολεί τον κόσμο της ομάδας είναι το αύριο, γιατί σήμερα δεν υπάρχει. Ο Σάκης Καλογερόπουλος που λέει ότι θέλει να πουλήσει τις μετοχές του σε κάθε ενδιαφερόμενο, συνεχίζει τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Όμως οι απαιτήσεις του δεν κινούνται σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο και οι πράξεις του δεν αποδεικνύουν την αλήθεια των λόγων του. 

Έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι για την Παναχαϊκή. Μετά το μπαράζ των παραιτήσεων που έγιναν την Τετάρτη ο κ. Καλογερόπουλος ψάχνει για προπονητή αφού ο Απόστολος Μακρίδης έφυγε.

Αυτός που θα δεχθεί να κάτσει τελικά στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο τέταρτος μέσα σε λίγους μήνες. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Σπανού και του Παντελή. Εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες αφού ακολουθεί ο αγώνας της Παρασκευής με τον Απόλλωνα Λάρισας.