Ο Προμηθέας έμεινε "ζωντανός" στη Βενετία πετυχαίνοντας εντυπωσιακό διπλό και προηγείται (στη διαφορά πόντων) στο απόλυτα ισορροπημένο Group F του Top-16 του 7DAYS EuroCup, όπου 4 ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή.

H πρόκριση στα προημιτελικά περνάει από την Πάτρα και τον "τελικό" κόντρα στην Germani Brescia Leonessa, καθώς σε περίπτωση νίκης ο Προμηθέας αποκτά ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, πριν τη διακοπή και το φινάλε στη Γερμανία τον Μάρτιο.

Ο αγώνας, για την 5η αγωνιστική του Top-16 του 7DAYS EuroCup, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820).

Επιπλέον, τα εισιτήρια θα διατίθενται και το Σάββατο 1/2 10:00-13:00 στη ρεσεψιόν του προπονητικού κέντρου. Την ημέρα του αγώνα (5/2) τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-15:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από το εκδοτήριο στο γήπεδο μετά τις 17:30.

Η γενική είσοδος για το παιχνίδι κόντρα στην Germani Brescia Leonessa έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.